Klopp er kritisk til Nations League

233

Liverpool-manageren Jürgen Klopp forstår ikke betydningen av Nations League

Jürgen Klopp er ikke nådig i uttalelsen om UEFAs nye innføring av Nations League. Tyskeren går så langt som å kalle Nations League for “den mest meningsløse turneringen i fotballverdenen” fordi han mener at det er helt unødvendig for spillerne. Mye kan skyldes for at treneren er bekymret for at, flere av spillerne hans skal bli skadet.

– Jeg vet ikke nøyaktig hva du kan vinne. I utgangspunktet er de fleste klubbtrenerne usikker på seriøsiteten til UEFAs innføring av konseptet.  For det hjelper jo ikke noen, og komme seg direkte til EM-sluttspillet.

Treneren er bekymret for spillernes tilstand

Spesielt har de engelske landslagspillerne ikke fått mye hvile siden VM. Liverpool hadde Trent Alexander Arnold og Jordan Henderson i Englands VM-kamper, ​​mens Manchester City hadde Kyle Walker, John Stones, Raheem Sterling og Fabian Delph.

- Annonse -

– Nå forsvinner flere spillere for å delta i Nations League, den mest unyttige turneringen i hele fotballverden. Det er på tide at vi begynner å tenke på spillerne. Nå kommer alle managerne til å ringe landslagene og spørre om de kan la være å bruke spillerne deres, men landslagstrenerne kommer til å si at de også er under press.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -