Den greske debutanten Sotiroglou ble matchvinner på overtid for Kongsvinger!

744

Kongsvinger ILRaufoss Fotball logo

Lagene har møtt hverandre 4 ganger på Gjemselund siden 2000. Et av oppgjørene endte med hjemmeseier, mens de øvrige 3 oppgjørene har Raufoss Fotball stukket av med 3 poeng, så foran dagens oppgjør har Raufoss Fotball statistikken på sin side.

KIL-Raufoss 2

Kongsvingers 11 utvalgte:

- Annonse -

Otto Fredrikson

Fredrik Pålerud

Jorgen Richardsen

Espen Nystuen

Kirill Suslov

Emilie Noe Dadjo (Harald Holter 75m)

Martin Ellingsen

Antonio Nieves Martin, mål 47m

Ørjan Røyrane (Adem Güven 82m)

Mats Cato Moldskred, mål 5m

Simen Stolen (Ioannis Sotiroglou 68m, mål 90m)

Raufoss Fotballs 11 utvalgte:

Ole Kristian G. Lauvli

Andreas Wrele

Steffen Hjelmtvedt, gult kort 47m

Aleksander Solli, gult kort 50m

Petter Senstad, gult kort 38m

Rocky Lekaj, mål str. 72m

Anton Henningsson (Simen Naess 61m)

Marcos Gondra Krug, mål 43m (Alonso Sanchez Gonzalez 67m)

Håvard Nome

Fredrik Greve Monsen, gult kort 89m

Almir Aganspahic, gult kort 81m

 

1717 tilskuere var på plass på Gjemselund og var vitne til kampens første store sjanse etter 6 min som ender i scoring til hjemmelaget. Dadjo finner Moldskred med en fin pasning og Moldskred drar seg litt til høgre og fyrer av et skudd fra ca 18 meter og som går til høgre for keeper, det står 1-0. Raufoss Fotball er farlig frampå etter 11 min, men blir avblåst for angrep på keeper. Etter 16 min header Henningsson for bortelaget på mål, treffer stanga, stor sjanse! Kongsvinger er småfarlige frampå ved flere anledninger i 1.omg, men det er Raufoss ved Marcos Gondra Krug, som utligner til 1-1 i det 43 min, etter at hjemmelagets Richardsen taper en duell ved dødlinja og Henningsson finner nevnte Krug, som scorer til side for keeper.  Lagene går til pause med 1-1.

2.omgangen er kun 2 minutter gammel, når Raufoss keeper må slå en retur, og Antonio Nieves Martin pirker inn returen og Kongsvinger er i ledelsen på nytt, nå står det 2-1.

Lite skjer fram til 72 min, når Raufoss får en god sjanse og det blir blåst straffespark grunnet holding innenfor 16-meteren. Bortelagets Rocky Lekaj får sjansen fra 11 meteren, og scorer sikkert, 2-2, og ny spenning på Gjemselund.

8 minutter før slutt kommer tidligere Raufoss-spiller, Adem Güven inn for Røyrane, og han roper på straffe kort tid etter siden han blir forhindret i skuddforsøket grunnet holding, men dommer Christian Moen, blåser ikke for straffespark.

Det blir lagt til 3 minutter, og i det 92.min, blir den greske innbytteren og debutanten, Ioannis Sotiroglou den store helten, når han header inn vinnermålet 3-2 etter et flott innlegg fra kanten.

Raufoss Fotball vinner gult kort statistikken med 5-0, Kongsvinger tar sin første seier og sine først tre poeng i OBOS-ligaen 2016, mens Raufoss står med sitt ene poeng etter forrige serierunde.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -