Kristiansund-seier mot Strømsgodset: – Dårlig prestasjon, men bra resultat

208
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

(Kristiansund – Strømsgodset 1-0) Kristiansund gikk seirende ut av en jevn kamp mot Strømsgodset. Dan Peter Ulvestad er kritisk til Kristiansunds prestasjon.

En corner etter litt over en halvtime sendte Kristiansund i ledelsen. Bendik Bye stanget inn Christoffer Aasbakks innlegg. På dette tidspunktet kunne Strømsgodset allerede ha ledet: Fred Friday kom alene med Sean McDermott, men satte ballen på keeperen.

Utover denne muligheten skapte bortelaget lite. Likevel hadde gjestene initiativet i kampen og ballen mest, mens Kristiansund var gode til å forsvare egen boks.

– Det ble lite flyt og en typisk krigekamp der vi ikke helt finner rytmen, sier Dan Peter Ulvestad til Fotballnerd.no.

Heller ikke i andreomgangen ble det mer flyt i Kristiansunds spill. Strømsgodset fortsatte å styre banespillet, men fikk ikke mye mer ut av det enn mange hjørnespark mot Kristiansunds gode forsvar. Tvert imot var det hjemmelaget som hadde omgangens største sjanse: En sterk dobbeltredning av Viljar Myhra hindret at vertene doblet ledelsen ut av det blå ti minutter før slutt.

– Vi står bra unna og ror seieren i land. Vi holder nullen for første gang i år som er bra. Dårlig prestasjon, men bra resultat, konkluderer Ulvestad.

Etter to seire på rad har Kristiansund nå seks poeng etter fire kamper, før laget møter Sarpsborg borte på torsdag. Strømsgodset (tre poeng etter to kamper) tar imot Tromsø.