L´Equipe: Bakayoko ett steg nærmere en overgang til Chelsea

260

Den franske sportsavisen L’Equipe melder at Chelsea og AS Monaco er svært nære ved å bli enige om en pris på Tiemoue Bakayoko.

AS Monaco har hatt en enorm suksess denne sesongen, der laget fra fyrstedømmet vant den franske ligaen og spilte seg helt frem til  semifinalen i Champions League. Resultatet som er oppnådd med et så ungt lag av franske talenter i sommer er ryktet til flere av Europas toppklubber.

Den portugisiske midtbanespilleren Bernardo Silva er allerede klar for Manchester City, men nå er det like før den franske midtbanespilleren Tiemoue Bakayoko også kan være på vei til Premier League. Den franske sportsavisen L’Equipe skriver lørdag, at Monaco er nær ved å bli enige med Chelsea om en pris på 22-åringen. 

Ifølge sportsavisen, er prisen på € 40m og Tiemoue Bakayoko skal angivelig være på vei til London for å komme til enighet med blues om de personlige betingelsene. AS Monaco betalte i 2014 € 8m for den unge franskmannen, da klubben kjøpte ham fra Rennes.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -