Lewa agenten snakker forlengelse med Bayern

136

Lewa agenten snakker forlengelse med Bayern

Robert Lewandowskis agent bekrefter, at spilleren er i samtale med Bayern München om en kontraktforlengelse.

Robert Lewandowski har vært i kanonform så langt for Bayern München denne sesongen, hvor spissen står med 19 mål på 20 kamper for klubben, som leder Bundesliga. Dette har ført til mange rykter om fremtiden, men spilleren agent skyver alt av overganger til siden. I stedet sier han at det er dialog med Bayern om en forlengelse av kontrakten.

– Vi har begynt å snakke, om en forlengelse av kontrakten med klubben også, sier agenten Cezary Kucharski til Polsat Sport, mens han fortsatte å skylle ryktene om en overgang til Real Madrid.

– Real Madrid har ikke vært i dialog om noe overgang. Det er bare spekulasjoner. Rykter om Robert viser bare hvilken spiller han er. Han er kjent ikke bare i Polen eller Tyskland, men i hele Europa.

- Annonse -

– Det er ingen dialog med PSG. Det er også masse interesser  fra engelske klubber,  Spanske Real Madrid og italienske Juventus. Er alle interessert i spissen. 

27-åringen Lewandowski nåværende kontrakt går ut  sommeren 2019.

 

Innlegget Lewa agenten snakker forlengelse med Bayern dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -