Liverpool Får Kamp Om Cech – Ukas Fotballrykter Fra England

629

For hver dag som går kommer vi nærmere og nærmere sommerferie, men de engelske klubbene kommer nok til å tenke på noe helt annet når den tiden kommer. Det er ikke en engelsk klubb som ikke har lyst til å forsterke sin klubb når 1. juli ankommer. Her er ukas fotballrykter fra England.

Daily Express hevder å ha fått for øret at Louis van Gaal var desperat etter å hente Mats Hummels til Manchester United, det skal den tidligere Chelsea-mannen Ruud Gullit ha fortalt dem. Han mener selv at det er stopperplassen klubben trengte forsterkninger mest, og vet ikke hvorfor overgangen aldri skjedde når van Gaal var såpass gal etter tyskeren.

Manchester-klubben er også, ifølge Daily Star, sett seg ut en belgisk 15-åring, en 15-åring som har fått tilnavnet ‘den nye Courtois’, altså en keeper. Anderlecht-keeperen ved navn Mile Svilar er da selvfølgelig også ønsket av Chelsea, som ønsker en framtidig erstatter, men også Arsenal har lyst på den unge belgieren.

Når vi først er inne på spillere som sammenliknes, Daily Mirror sier at Tottenham er ute etter Sportings 18 år gamle midtbanespiller Bubacar Djalo. Portugiseren har også fått tilnavnet ‘den nye Pogba’, som ikke gjør han mindre interessant for Nord-Londonerne. Heldig for Spurs ønsker Djalo seg heller til England og Premier League enn å følge Pogba til Italia.

- Annonse -
Likhet? Bubacar Djalo(høyre) sammenliknes med Paul Pogba(venstre) og kan være på vei til Tottenham.
Likhet? Bubacar Djalo(høyre) sammenliknes med Paul Pogba(venstre) og kan være på vei til Tottenham.

Hva som skjer med Chelsea sin aldrende keeper, Petr Cech, til sommeren er enda uvisst. Tidligere ble det hevdet at Arsenal ville kjøpe tsjekkeren, før Liverpool så sent som forrige uke ble linket med 32-åringen. Nå skal, ifølge Mirror, italienerne Roma og Napoli også ha kastet seg inn i kampen om Cech, dette vil føre til problemer for de engelske klubbene ettersom at Chelsea helst vil selge til en klubb utenfor England.

Petr Cech har en spennene sommer foran seg, ender han opp i Italia?
Petr Cech har en spennene sommer foran seg, ender han opp i Italia?

Det er langt ifra sjelden at Premier League-klubber ønsker samme spillere, nå skal, ifølge Daily Mail, både Arsenal, Manchester City og Tottenham ønske seg den 18-år gamle midtbanespilleren til Cagliari, Godfred Donsah. Tottenham viste interesse for ham allerede i Januar, mens både Arsenal og City hadde speidere på plass når Cagliari tapte 2-1 for Inter på mandag. Cagliaris president, Thomas Guilini, ønsker derimot å beholde Ghaneseren en sesong til ettersom han mener det vil være bedre for utviklingen hans.

Så er det en liten gladnyhet til alle Liverpool-supportere der ute. Ifølge Daily Express skal Raheem Sterling være nær en ny kontrakt med Merseyside-klubben. Det nevnes ikke hvor lang kontrakten vil være, men den talentfulle engelskmannen kan visstnok snart håve inn 100.000 pund i uka.

Vi tar oss en tur lenger ned på tabellene i England, helt ned til League Two. Juventus skal, ifølge Metro, ønske å kjøpe Sheffield United-angriperen Diego de Girolamo. Du har rett, Sheffield United spiller ikke i League Two, men det gjør York City, hvor 19-åringen er lånt ut til for øyeblikket. Det ville vel vært, som Metro omtaler det,  en eventyrting.

Juventus-klar?
Juventus-klar? Diego de Girolamo (her i Sheffield United-drakt) er visst ønsket av de italienske gigantene.

Alvaro Morata har vært på og av ryktespaltene i de fleste store aviser, selv etter overgangen til Juventus. Nå melder Daily Star at Arsenal og Liverpool er i kamp om å kjøpe den spanske angrepspilleren. Morata skal selv være desperat etter en overgang til Fotball-øya, og har dermed to klubber å velge mellom når sommeren kommer.

 

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -