LSK-talent lånes til PostNord-klubb

488
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Kongsvinger og Lillestrøm er enige om et utlån av LSK-spilleren Josef Baccay.

Venstrebacken skal i utgangspunktet på et korttidslån i Kongsvinger. Avtalen omfatter Kongsvingers neste fire kamper mot Brattvåg, Kvik Halden, Florø og Tromsdalen, hvorav den siste spilles lørdag 17. juli. Deretter skal det avgjøres hva som skjer videre med Baccay.

– I første omgang skal Josef spille for Kongsvinger i fire kamper, da det har oppstått et behov hos dem. Dette er en veldig god mulighet for at han skal få verdifull kamptrening, sier Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin til klubbes hjemmeside.

Til tross for at venstrebacken foreløpig kun blir to uker i KIL, er klubbens sportslige leder Espen Nystuen fornøyd med overgangen.

- Annonse -

– I første omgang er vi enig om et to ukers lån for Josef. Med tanke på et tett kampprogram fremover og en usikker skadesituasjon rundt Victor Grodås og Christian Røer så er dette noe vi er godt fornøyd med å få på plass. Vi vet at Josef bidro godt i FFK i fjor, og han har trent godt med LSK den siste tiden. Han er matchfit, og vil være tilgjengelig for spill allerede fra i morgen, sier han til Kongsvingers hjemmeside.

Baccay har spilt seks kamper i Eliteserien for Lillestrøm, men har ikke spilt noen offisielle kamper for førstelaget hverken i 2020 eller i 2021. Siste halvdel av fjoråret tilbrakte 20-åringen på lån i Fredrikstad og spilte elleve kamper i PostNord-ligaen for klubben.

– Det blir morsomt. Jeg gleder meg masse. KIL er en profesjonell klubb, og jeg ønsker å hjelpe til så mye som mulig. Og eventuelt bidra til et opprykk, det hadde vært morsomt, sier Baccay til Kongsvingers hjemmeside, og legger til:

– Jeg har møtt de fleste lag som KIL skal møte i år. Blant annet har jeg møtt Brattvåg tidligere, og vet hva som kreves. Det er tøffe kamper i PostNord-ligaen, så man må være 100% på. Det kreves knallhard jobb – ingenting annet.

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -