Tor Ole Skullerud inn som Sportslig leder i Lyn 1896

572
Tor Ole Skullerud (bildet) blir sportsjef i Lyn 1896 FK. Foto: Kjetil Ree/Wikimedia Commons

Lyn 1896 FK har hentet inn kompetanse i Tor Ole Skullerud som skal være deltidsansatt som sportsleder i klubben.


Fredag presenterte Lyn 1896 FK en ny mann inn i lokalene på Kringsjå. Der ble Tor Ole Skullerud presentert som klubbens nye sportsjef. Blant annet skal han ha hovedansvaret for utviklingen av det sportslige i klubben.

Sportssjef med kompetanse

Det opplyser klubben på sin hjemmeside. Med ansettelsen av Tor Ole Skullerud skulle det meste være på plass for en vellykket sesong for Lyn 1896 FK i norsk tredje divisjon. Foruten å ha hovedansvaret for det sportslige.

Etter det ble klart at han ble den nye sportsjefen i Lyn 1896 FK tok han seg tid til en liten prat med meg angående den nye jobben som venter ham i Lyn. 

Samtalene har pågått en god stund mellom klubbens daglig leder i Lyn 1896 FK (Bjørn Gahn Jønsberg og Tor Ole Skullerud). Den nyankomne sportsjefen forteller at det har godt veldig fint og ryddig for seg i samtalene. 

Hva tenker du om arbeidet som du starter med til uken?

- Annonse -

– Jeg kommer til å jobbe Tirsdag, Onsdag og Torsdag. Det har litt med jobben jeg driver med i helgene. Planen er at jeg skal begynne i det små, sier Skullerud til Fotballnerd.no sin lagansvarlig skribent for Lyn 1896 FK. 

Han kan også røpe at det passet veldig godt i forhold til familien og jobben som fotballekspert i Discovery. Videre sier han at det har vært gode samtaler med hovedtrener i klubben Bent Inge Johnsen. 

– Det passet veldig godt med tanke på familiesituasjonen. Det er en klubb som har gode forutsetninger for å komme tilbake i det gode selskap om noen år. 

Hvordan type strategi vil Lyn med deg i rollen som sportsjef fungere?

– Jeg ønsker jo å innføre min kompetanse i den nye jobben. Først er det jo utvikling i de forskjellige trinnene på de forskjellige nivåene. Vi har også lyst til å hente inn et par kvalitetsspillere til klubben. Men det vil ikke bli kjøpt for flere millioner kroner, sier Skullerud. 

Det kommer jo en storkamp mot Vålerenga – hva tenker sportsjefen om den kampen? Hvordan ser han på formen til spillerne i laget?

– Det er jo en veldig spennende kamp, og litt tilbake til gamledager hvor de kampene var veldig intense mot hverandre. Jeg kan vel si at vi møter de muligens på et feiltidspunkt, med tanke på at vi ennå ikke har kommet i gang med kamper, og at spillere har ferie, avslutter sportsjefen Tor Ole Skullerud. 

Vil han også spille en viktig faktor i kjernen av hva utvikling skal omhandle i klubben. Som i skrivende stund går under talentutvikling, samarbeidet med WANG og Lyn Fotball blant annet.

Tor Ole Skullerud vil også samarbeide ekstremt tett med trenerapparatet, og resten av mannskapet i klubben. Han begynner i jobben den kommende uken, og skal være flittig på feltet. 

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -