LSK-talent lånes til Ull/Kisa

260

Lillestrøm SK låner ut Lars Ranger til Ull/Kisa. Samtidig har 19-åringen forlenget kontrakten med Eliteserie-klubben ett år. Forsvarsspillerens nye kontrakt varer nå ut 2020.

– Vi har inngått en avtale med Ull/Kisa om utlån for 2019, men med en opsjon på at vi kan hente Lars tilbake til sommeren. Dette ser vi på som en fin mulighet for Lars til å få spilletid på høyere nivå, og det er i tråd med hvordan LSK ønsker å drive god spillerutvikling. Vi kommer til å følge spent med på hvordan han gjør det i OBOS-ligaen, sier LSKs sportssjef Simon Mesfin til klubbens hjemmeside.

Ranger signerte proffkontrakt med LSK for ett år siden. Han har spilt i noen treningskamper, men har så langt ikke vært å se på banen i en offisiell kamp for førstelaget.

19-åringen selv er fornøyd med låneavtalen.

- Annonse -

– Jeg gleder meg til å komme i gang her. Veldig fornøyd med å spille i Ull/Kisa dette året. Jeg kjenner både Henrik (Kristiansen) og Nikolas (Walstad) fra før, og de har fortalt mye positivt om både spillergruppa og klubben, sier Ranger til Ull/Kisas hjemmeside.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -