Lyn og Follo spilte uavgjort i første treningskamp

133
Pengene strømmer inn etter etableringen av 50+1-modellen i Lyn 1896 fotball. Foto: Rune Krem/ Flickr

Årets første treningskamp er unnagjort for Lyn 1896 FK og det ble med seks scoringer til hvert av lagene.

Lyn 1896 FK spilte uavgjort 3-3 mot Follo i klubbenes første treningskamp etter 16. måneder uten kamptrening. I en sesong som er forventet at Lyn 1896 FK skal kjempe om opprykk fra 3. divisjon og til PostNord-ligaen.

To kjappe fra Follo

Etter bare drøye femten minutter spilt kommer ledermålet til Lyn etter et selvmål fra Follo-målvakten. Men fem minutter senere kom utligningen for gjestene etter flotte kombinasjoner kommer et innlegg på bakerste som Felix er sist på. Like før pause går gjestene opp i en 1-2 ledelse etter noe fomling av forsvaret til hjemmelaget, og da blir det enkelt for Seteklev og lagene går til pause på stillingen 1-2 til gjestene fra Follo.

Follo berget uavgjort

I starten av andre omgang er det veldig mye feil fra begge lag. Vi må vente helt til det 75 minuttet på målet, og da kommer det 2-2 Anders Bjørntvedt Olsen får stå alene og prikkskytter inn uavgjort på kringsjå. Det skulle vise seg at det ikke var siste målet for dagen.

Like etter scoringen får Lyn en corner og da står det 3-2, Eirik Bækkelund tilbake i Lyn skaller vertene i ledelsen. Og da ante flere hjemmeseier. Men slik ønsket ikke Follo. For tre minutter før sluttsignalet lyder, dukker Kjølberg opp etter mye rot i forsvaret til vertene, og scorer 3-3. I det som kunne se ut som en offside.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her