Maik Walpurgis er ny trener i Dresden

235
Dynamo Dresden logo

Dynamo Dresden har funnet en ny hovedtrener. Nesten tre uker etter at Uwe Neuhaus fikk sparken, har klubben presentert Maik Walpurgis som ny trener. 44-åringens kontrakt varer til 2020.

– Under letingen etter en ny trener i de forrige ukene har vi tatt oss så mye tid som nødvendig for å treffe den riktige avgjørelsen. Vi har tenkt intensivt gjennom flere forskjellige scenarioer, fordi denne personalavgjørelsen er den viktigste i hele klubben, sier Dresdens sportssjef Ralf Minge til klubbens hjemmeside.

Maik Walpurgis har noe erfaring fra tysk proffotball. I sommer 2013 ble han trener i VfL Osnabrück (3. Liga), og fikk sparken litt over to år senere. I november 2016 ble Walpurgis trener i Ingolstadt. Klubben rykket ned til 2. Bundesliga, og etter en svak start sesongen etter ble Walpurgis sagt opp.

– Jeg har ofte besøkt Dynamos spesielle stadion og er veldig godt kjent med den lidenskapelige atmosfæren i Dresden. Det viktigste nå er å bli kjent med guttene på treningsbanen og i personlige samtaler, sier Walpurgis.

- Annonse -

Etter tre runder i 2. Bundesliga har Dynamo Dresden like mange poeng. Klubben startet sesongen med seier mot Duisburg, men tapte deretter mot Bielefeld og Heidenheim. På fredag har Dresden bortekamp i Regensburg.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -