Spania knuste VM-finalist Kroatia

362

Luis Enrique har fått en kanonstart på sin karriere som landslagstrener for Spania. På lørdag ble England slått 2-1 på Wembley. I kveld ble VM-toer Kroatia regelrett rundspilt i Elche i Spania. Sluttresultatet ble hele 6-0 etter scoringer av Saul, Asensio, selvmål, Rodrigo, Ramos og Isco.

Luis Enrique har hentet inn noen nye navn, og latt en del yngre krefter få slippe til. Iniesta og Pique har sagt nei til videre spill på landslaget. I tillegg er Diego Costa og Jordi Alba ikke med videre. Det virker som første valg som spiss er Rodrigo fra Valencia. Ceballos som sliter benken i Real Madrid spilte en bra kamp i kveld. Gaya, venstre back fra Valencia debuterte i kveld og spilte en god kamp.

Kroatia ble i kveld sendt hjem som slakt. Fullstendig overkjørt og ydmyket. Man forventer litt mer av et lag som spilte VM-finale for to måneder siden. Laget var stort sett intakt, men det virket ikke som Nations League var noe inspirerende for kroatene.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -