Boateng bytter rådgiver: Disse to ligaene står i fokus

354
Er Jerome Boateng ønsket av PSG? Bilde: Football.ua, Wikimedia.

Bayern München-forsvareren Jerome Boateng skiller lag fra sin tidligere rådgiver Christian Nerlinger.

I de to siste sesongen har Jerome Boateng vært koblet med en overgang vekk i fra Bayern München. Nå har det ført til at han byttet ut sin tidligere rådgiver Christian Nerlinger, etter det ikke har blitt noe overgang vekk fra den tyske storklubben.

– Overgangen til PSG ble knust, og i sommer var interessen fra Serie A-klubben Juventus. Her ble det heller ikke med et skifte og spilleren er ennå i Bayern München, det sier Skys overgangs-ekspert Max Bielefeld.

Boatenbg skifter ut Nerlinger med LIAN SPORTS

Det har ført til at Boateng nå har skiftet ut Nerlinger, og i fremtiden vil han være under vingene til LIAN SPORTS. Det samme byrået som også sto bak overgangen for Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt til Real Madrid i sommer, hvor vi også finner Miralem Pjanic (Juventus) er alle under dette byrået.

«LIAN SPORTS har forhandlet frem gode avtaler mellom spillere og klubbene i sommer og er kjent for et godt nettverk i den globale fotballverden – samt bedre nettverk en hva Nerlinger.

- Annonse -

Boateng overgang vekk fra Bayern er sannsynlig

Det er spesielt i to land byrået har gode forbindelser til, som Bielefeld vet om. Det er ekstremt gode forbindelser til både Italia og Spania spesielt, og de har gode forbindelser til Juventus, SSC Napoli.

Et skifte kan virker mer overbevisende for Boateng den kommende sommeren. Du bytter ikke ut rådgiveren, for at du ønsker å avslutte fotballkarrieren din i klubben du er i, anslår Bielefeld. Men det vil ikke skje til vinteren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -