Tysk legende hyller Lewandowski: Han er ti ganger bedre en jeg var

217
Robert Lewandowski scoret to mål mot Wolfsburg. Bilde: Светлана Бекетова, Wikimedia.

Den tidligere tyske landslagsspilleren Miroslav Klose har bare lov ord om Robert Lewandowski.

 

- Annonse -

I en årrekke var Miroslav Klose en av de farligste målscorerne i Europa, og spesielt med sine 71 scoringer på 137 kamper for det Tyske fotballandslaget. I dag har den nå 41 år gamle spissen avsluttet karrieren og blitt trener for ungdomslaget til Bayern München. Hvor han ser en enda bedre spiss, en han selv var i sin tid nemlig Robert Lewandowski. Og Miroslav Klose som selv er født i Polen, er veldig imponert over Robert Lewandowski.

– Robert Lewandowski spiller, som jeg gjorde, men han er ti ganger bedre enn jeg noen gang var. Han er den komplette spissen som bruker begge føttene, er sterk i luften og har en flott avslutnings teknikk, som få andre innehar, forteller Miroslav Klose til Bild.

I Bundesligaen spilte Klose blant annet for Kaiserslauteren, Werder Bremen og Bayern München, hvor han scoret til sammens 121 mål i den øverste divisjonen. Men Robert Lewandowski har overgått dette for lengesiden. Polakken står notert med 213 mål på 297 kamper i Bundesliga, der han har spilt for Borussia Dortmund og Bayern München.  Denne sesongen står han med utrolige 15 scoringer på 11 kamper for klubben. En prestasjon som er helt vanvittig. Han noterte seg også for et hattrick for det polske landslaget torsdag.

Kommentarer

kommentarer