Matthäus: «Hvis ikke Götze lykkes i Dortmund, bør han flytte til Kina»

196

Mario Götze har ikke lykkes med å få seg fastplass på et sterkt Borussia Dortmund lag så langt denne sesongen. Nå foreslår Lothar Matthäus en overgang til Kina.

I fjor sommer skiftet han ut Bayern München, og returnerte til Borussia Dortmund. Götze flyttet grunnet han ønsket regelmessig med spilletid igjen. Men så langt har det ikke blitt mer spilletid.

I den siste tiden har også Liverpool og Jürgen Klopp kommet på banen. Premier League-klubben har fornyet interessen for den tyske landslagsspilleren.

Men Lothar Matthäus mener at en overgang til Kina ville være det beste for Götze.

- Annonse -

– Helt ærlig, selv om det høres litt skummelt, ut hvis det ikke fungerer for Götze i Dortmund,  bør han gå til Kina. Götze vil ikke tjene mindre penger, om han velger Kina, sa han til Sport-Bild og fortsetter:

– Han vil ikke gå til Schalke,  han ikke gå til Leverkusen, Gladbach har ikke råd til å kjøpe Götze. Toppklubber i utlandet er ikke så interessert lenger. Hvis han ikke slår seg inn på laget til Dortmund, så bør han dra til Kina.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -