Messi starter på benken

115

Messi starter på benken

Lionel Messi starter på benken i toppkampen mot Atlético Madrid.

Messi kom tilbake til Barcelona etter sitt internasjonale opphold med Argentina tidligere denne uken. Mens hans landsmann Javier Mascherano starter som midtstopper, må Barcelona sin største stjerne finne seg en plass på benken i den viktige kampen mot Atlético Madrid.

Luis Enrique har valgt å starte med Rafinha på Messi sin plass, men argentineren kommer nok til å få en viktig rolle i løpet av kampen.

Sist gang Enrique benket Messi var i den skjebnesvangre kampen mot Real Sociedad forrige sesong. Den kampen tapte Barcelona og rapportene sa at det var stor uro i garderoben og Luis Enrique sin plass ble diskutert blant klubbens supportere.

- Annonse -

Det endte til slutt med «the treble» for Luis Enrique og Barcelona. Så får vi se om resultatet vil være det samme denne gang

Kampen starter 20:30.

Atlético Madrid XI: Oblak – Juanfran, Godín, Giménez, Filipe Luis – Tiago, Gabi – Koke, Óliver Torres, Griezmann – Fernando Torres

Innbyttere: Moyá, Savic, Gámez, Saúl, Carrasco, Vietto, Jackson Martínez

Barcelona XI: Ter Stegen, Roberto, Alba, Mascherano, Vermaelen, Busquets, Rakitic, Iniesta, Suárez, Neymar, Rafinha.

Innbyttere: Masip, Bartra, Mathieu, Adriano, Munir, Messi, Sandro.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -