Mix blir ambassadør for spillselskap

279

Mix blir ambassadør for spillselskap

Mix;- NordicBet er en partner som står for verdier jeg kan stå inne for.

Stadig flere fotballprofiler velger å inngå samarbeid med utenlandske spillselskap. Senest inn i rekken er Mikkel Diskerud. Den norsk-amerikanske midtbanespilleren med fortid i Stabæk- og Rosenborg spiller nå i MLS for New York City FC sammen med større stjerner som Frank Lampard, Andrea Pirlo og David Villa.

Tidligere denne uken gitt tidligere landslagskaptein, Brede Hangeland ut i media og gikk til angrep på sin tidligere lagkamerat John Arne Riise og hans samarbeid med utenlandske spillselskap tidligere denne måneden.

- Annonse -

Hangeland;- Umoralsk 

– Det er en umoralsk forretning de driver med. De tjener penger på andres ulykke, sa Hangeland.

Crystal Palace-spilleren er sterkt i mot utenlandske spillselskaper og mener vi bør beholde og ivareta det spillmonopolet vi har og støtte Norsk Tipping.

Det har etter at John Arne Riise meddelte at han ønsket en retur til norsk fotball at debatten har blusset opp. Overgangen har stagnert fordi Riise samarbeider med Betsson.

Diskerud bryr seg lite. Strålende fornøyd med å samarbeide med NordicBet

– Jeg er strålende fornøyd med å ha inngått et samarbeid med NordicBet – en partner som står for verdier jeg kan stå inne for, sier Diskerud i en pressemelding som NordicBet sender ut fredag

25-åringen mener utenlandske spillselskap har høyere tilbakebetalingsprosent, større spillutvalg og, ifølge ham, satser på ansvarlig spill.

Kilder; Nettavisen

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -