Mjøndalen forlenger med midtbanespiller

352
Martin Rønning Ovenstad. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Mjøndalen forlenger med Martin Rønning Ovenstad. 27-åringen har signert en kontrakt ut 2024.

Ovenstad er inne i sin andre periode for Mjøndalen. Han fikk sin proffdebut som 16-åring for klubben i 2010, og forlot klubben etter 2011-sesongen til fordel for Strømsgodset. Etter opphold i Sturm Graz, Stabæk og på nytt Strømsgodset hadde Ovenstad blitt klubbløs før han returnerte til Mjøndalen i 2020.

I sin første sesong etter returen var Ovenstad på banen i 25 seriekamper og i den avgjørende kvalifiseringskampen mot Sogndal der Mjøndalen berget plassen i Eliteserien. Så langt i år har den fleksible midtbanespilleren spilt 16 av 17 seriekamper, og har oftest blitt brukt som venstrekant. Til sammen har Ovenstad scoret fire mål og spilt ni målgivende pasninger siden returen til klubben, hvorav tre mål og tre målgivende har kommet i årets sesong.

– Martin har hatt en fin utvikling siden han kom til oss før fjorårssesongen. Han er en anvendelig spiller som har de beste årene foran seg. Denne sesongen har Martin levert både mål og målpoeng, og det er selvsagt en egenskap vi setter høyt. Han nærmer seg også toppen av karrieren nå, og er med all sin rutine både fra norsk og østerriksk fotball samt nesten femti aldersbestemte landskamper et godt forbilde for våre unge spillere, sier ansvarlig for spillerlogistikk i Mjøndalen, Jan-Remi Dalen, til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -