Mjøndalens matchvinner Ibrahim: – Alle spiller med hjertet

697
Shuaibu Ibrahim scoret i hjemmedebuten for Mjøndalen. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

(Mjøndalen – Sarpsborg 1-0) Han signerte for Mjøndalen 13. juni. Mot Stabæk var han innbytter, og mot Sarpsborg fikk han sin første start for klubben. Shuaibu Ibrahim takket for tilliten med å bli matchvinner.

Etter 25 minutter marsjerte spissmakkeren Fredrik Brustad ned på høyre kant og slo et høyt innlegg mot bakerste stolpe. Ibrahim tok ballen sterkt ned med brystet og plasserte den mellom beina til Sarpsborgs sisteskanse David Mitov Nilsson. Kampens eneste scoring sikret Mjøndalen tre poeng, og Ibrahim ble matchvinner i sin hjemmedebut.

– Jeg er veldig glad for dette målet, sier Ibrahim til Fotballnerd.no.

Etter en målløs poengdeling i den første kampen mot Stabæk, fikk Mjøndalen sin første seier for sesongen. De brunkledde står uten baklengsmål etter de første to kampene. Ibrahim er fornøyd med lagets innsats mot Sarpsborg.

- Annonse -

– Alle spiller med hjertet. Jeg liker det, sier 23-åringen.

Les også: Russisk lag satt i karantene – juniorlaget tapte 10-1

Nigerianeren har ikke vært lenge i klubben. Den tidligere Haugesund-spilleren signerte for Mjøndalen 13. juni, og jobber fortsatt med å bli kjent med byen, klubben og medspillerne.

– Jeg har bare hatt en uke med lagkameratene mine nå. Jeg prøver å bli kjent litt med alle. Om vi fortsetter å jobbe sammen som lagkamerater, vet jeg at det kommer til å bli mange mål, avslutter Ibrahim.

Mjøndalen spiller sin neste kamp på onsdag borte mot Viking. Sarpsborg tar imot Strømsgodset dagen etter.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -