Mustafa Abdellaoue er klar for Strømsgodset

342
Strømsgodset logo

Mustafa Abdellaoue signerte en fireårskontrakt med Strømsgodset onsdag. Han kommer fra Aalesund FK, der han ble toppscorer i fjorårets sesong med 16 mål men valgte ikke å bli med klubben ned til OBOS-ligaen.

Mustafa var uten kontrakt og valgte til slutt Strømsgodset som ny arbeidsgiver. Han scoret forøvrig hat-trick i siste seriekampen borte mot nettopp Strømsgodset.

Mustafa Abdellaoue står oppført med 46 mål på 106 kamper for Aalesund FK.

Tidligere i karrieren har han scoret jevnt med mål for Skeid, Lillestrøm, Vålerenga, Tromsø, FC København og Odense Boldklubb.

Mustafa er oppført med 8 kamper og 0 mål for Skeid i perioden 2007-2008. Han fikk 30 kamper og 20 mål for Tromsø i 2011-sesongen. For Vålerenga fikk han bokført 51 kamper og 11 mål i perioden 2009-2013, bare avbrutt av 2011-sesongen i Tromsø.

- Annonse -

– Vi har fått ombord en toppspiss i norsk målestokk. En kvikk, bevegelig og hardtarbeidende spiller og ikke minst en meget god avslutter, som har vært en av Eliteseriens mest målfarlige de siste sesongene, sier sportssjef Jostein Flo på klubbens hjemmeside

– Det er veldig mange gode spillere i Godset og jeg har virkelig lyst til å være med på denne reisen. Jeg er trygg på at dette komme til å bli veldig bra, sier Abdellaoue selv.

Vil du være med på vår storsatsing?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -