Nå snakker den tidligere Bayern-sjefen om oppholdet bak murene

157

Den tidligere Bayern München presidenten Uli Hoeness (Bildet),  snakket for første gang ut om de 21 månedene han tilbrakte bak murene. 

Det skjedde i forbindelse med en æreseremoni for den tidligere Bayern-trener Jupp Heynckes, hvor Hoeness ble invitert til å snakke. Og støtten fra Heynckes betydde mye for Hoeness sin tid under oppholdet i fengslet.

«Når du gjør en så stor feil, som jeg har gjort, så  er det en stor glede og en ære å være i stand til å holde en tale for min venn Jupp Heynckes,» sier Hoeness.

Han avslørte at Heynckes i januar 2015 fikk ham til å gråte i fengselet når Heynckes sendte ham en video hilsen på bursdagen hans.

- Annonse -

«Jeg har aldri sett noe så rørende,» sier Hoeness.

Selve seansen ble holdt i den tyske byen Mönchengladbach, der Heynckes ble født og vant mesterskapet som spiller. Og selv om Borussia Mönchengladbach er Bayern sin rival, Hoeness fikk mye støtte fra fansen i fengselet.

«Jeg fikk flere brev og jeg leste dem i fengselet med tårer i øynene. Jeg fikk mye støtte fra Borussia Mönchengladbach, som var en veldig stor overraskelse, «forklarte han.

Hoeness vil ikke kommentere sin fremtid, men sa at han 1 juli vil kunngjøre hvorvidt han ønsker en rolle i Bayern München. Som aktiv fotballspiller ble han både Verdensmester og Europamester med Vest- Tyskland før karrieren stoppet tidlig på grunn av skade.

Fra 1979 gikk han inn i en rolle som en manager for Bayern München – en stilling han hadde i i 30 år før han i 2009 ble valgt som klubbpresident.

Han ble dømt til fengsel mars 2014 for å unnlate å betale mer enn 200 millioner kroner i skatt og ble løslatt i februar etter 21 måneder i fengsel.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -