Newcastle bekrefter Muto-overgangen

212

Premier League-klubben Newcastle United har signert den japanske landslagsspissen Yoshinori Muto. Dette bekrefter «The Magpies» på sin hjemmeside. 26-åringen kommer fra Bundesligaklubben Mainz 05.

Allerede i forrige uke hadde Newcastle kunngjort at Muto kun mangler arbeidstillatelsen for å bli Newcastle-spiller. Denne har han fått nå, og overgangen er offisiell.

– Det er en ære å være Newcastles første japanske spiller, og å spille for en så stor klubb. Jeg håper å oppnå gode resultater – det er derfor jeg er her, sier Muto.

Muto, som har signert en fireårskontrakt, kom til Mainz i 2015. I 66 seriekamper scoret han 20 mål. For det japanske landslaget har Muto så langt spilt 25 kamper (to mål). I det siste ønsket japaneren seg til Premier League, noe han nå har lyktes med.

- Annonse -

– Vi er veldig fornøyde med å ha signert Yushinori Muto. Vi har observert ham en stund nå. Forhåpentligvis hjelper han laget med sin energi og arbeidsvilje til å bli bedre enn forrige sesong, sier manager Rafa Benitez.

Newcastle betaler 9,5 millioner pund i overgangssum for Muto.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -