NT-ligaen avd. 2: Seriestarten nærmer seg! Intervjuer og fokus på Lyn Toppf. – Tynset!

700

Fotballnerds utvalgte “hovedkamp” i avd. 2 er oppgjøret mellom avdelingsfavoritten Lyn Toppfotball og Tynset. Vi har fått følgende kommentar fra begge lags trenere før seriestarten 2.påskedag:

Trener i Lyn Toppfotball, Thomas Andre Ødegaard, har følgende kommentar: – Jeg har erfart mange åpningskamper igjennom årene og alle lever sitt eget liv. Dårlige fotballbaner, nerver m.m. kan gi hva som helst av resultat i kampen. Vi i Lyn Toppfotball skal bli vanskelig å slå denne sesongen, og vi skal bite godt ifra oss i årets sesong.

Når det gjelder Tynset som motstander, så kjenner jeg ikke laget så godt men vi skal spille vårt spill og ha fokus på det, og håper det holder til seier i seriepremieren. Har vel hørt at Tynset mistet flere spillere etter fjorårets sesong. Jeg er som alle andre spent på matchen.

Målsettingen til Lyn, er å kjempe i toppen og vinne avdelingen! Vanskelig å si hvilke lag som blir å finne i toppen av avdelingen, men Eidsvold Turn og Stabæk 2 blir vel å finne der. Stabæk 2 er vanskelig å si egentlig, spørs hvordan de prioriterer sitt rekruttlag, men Stabæk har et godt juniorlag.

- Annonse -

Som outsidere tipper jeg på Frigg og Valdres, at de kan overraske i årets sesong, avslutter Thomas Andre Ødegaard til fotballnerd.no på telefon.

les også: NT-ligaen avd. 6: Snart seriestart; Vi setter fokus på kampen Fu/Vo – Tromsø 2

Kontaktperson i Tynset, Bjørn Hermann Røe, hadde følgende kommentar: – Det er en skikkelig tent gjeng som tar turen til Oslo for å møte Lyn Toppfotball. Vi har endel skader for tiden, stiller med en tropp på 18 mann og en snittalder på 21 år. Har mistet endel spillere etter nedrykket ifjor, mye grunnet skolegang. 6 spillere i troppen går på skole i Trondheim og får trent sammen med KIL/Hemne.

Vi har lite kjennskap til Lyn som klubb og motstander, vet at laget er en av favorittene til å vinne avdelingen. Vet det blir en vanskelig kamp, men vi håper at vi kan overraske.

Målsettingen vår er å berge plassen, etablere oss i divisjonen og vi sikter oss inn på midten av tabellen.

Som favoritter til å vinne avdelingen, er nevnte Lyn Toppfotball sammen med Eidsvold Turn, avslutter Røe til fotballnerd.no på telefon.

 

Komplett kampprogram 1.serierunde: 

17.04: Gjøvik-Lyn – Korsvoll

17.04: Lokomotiv Oslo – Redalen

17.04: Valdres – Eidsvold TF

Sist lagene møttes, var tilbake i 2010 og da vant Valdres 2-0 hjemme, mens det endte 0-0 på Eidsvold i datidens Fair Play ligaen.

17.04: Lillehammer – Frigg

Frigg vant siste lagene møttes i Lillehammer i 2011, det endte med 4-3 seier. Frigg vant også hjemmekampen med 4-0, i datidens Fair Play ligaen

17.04: Lyn Toppf. – Tynset

18.04: Flisa – Stabæk 2

Stabæk 2 vant begge oppgjørene i 2013 mot Flisa; Først 2-1 seier på Flisa, og 5-0 seier hjemme i Stabekk der Erik Gustav Benjaminsen scoret hatrick foran 70 tilskuere på Nadderud kunstgress.

19.04: Ready – Raufoss 2

Vi i fotballnerd oppdaterer etter hver serierunde med intervjuer og kampfakta.

les også: Intervju av Ørjan Heiberg, trener i Fu/Vo: Mitt mål er å bli topptrener!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -