Ny kamp uten seier for Uerdingen

86

(Uerdingen – Fortuna Köln 1-1) Til tross for en tidlig ledelse mot Fortuna Köln, klarte ikke KFC Uerdingen å vinne kampen. Klubben fra Krefeld har ikke vunnet de siste ti kampene.

Uerdingen tok ledelsen etter kun tolv minutter. Et utspill fra keeperen Robin Benz havnet hos Maximilian Beister. Spissen driblet mot tre forsvarsspillere og plasserte ballen i mål.

Kun åtte minutter senere utlignet gjestene. Etter et innkast spilte Sebastian Schiek ballen til Hamdi Dahmani. Sistnevnte scoret fra kort hold.

Deretter var kampen jevn. Ballen var sjelden i nærheten av målene og det oppstod få sjanser. Den største muligheten før pausen hadde Dahmani som headet ballen i tverrliggeren.

Heller ikke i andre omgang skapte lagene mange sjanser. Begge lag kom til noen avslutninger, men det ble kun sjeldent farlig for keeperne.

Med førti poeng ligger Uerdingen foreløpig på sjuendeplassen. Köln har fem poeng mindre og er på 14. plass.