OFFISIELT: Ralf Fährmann lånes ut til Norwich

341

Fredag annonserte den engelske Premier League-klubben Norwich at de har hentet Schalke 04s målvakt Ralf Fährmann på lån den kommende sesongen.

Sent fredag kveld ble det klart at den tyske målvakten Ralf Fährmann sendes på lån til Norwich. På klubbens nettside står det at Ralf Fährmann hentes på lån fra Schalke 04. Schalke bekrefter også at de hat sendt spilleren på ett sesonglangt lån.

Fährmann kommer til Premier League-klubben med en masse erfaring fra Bundesliga. Han er oppført for 196 kamper i den beste tyske raden, og han har også vært 40 europeiske kamper.

Han var Schalkes førstevalget første halvdel av forrige sesong, men ble senere benket til fordel av ung Alexander Nübel og fikk bare tre kamper etter årsskiftet.
Med 30-åringen Fährmann på plass, har Norwich nå hentet inn tre spillere denne sommeren. Patrick Roberts og Josip Drmic har også blitt presentert på Carrow Road.

- Annonse -

Se intervju med klubbens nye keeper

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -