129

Fem kamper ble spilt lørdag ettermiddag.

Dramaet i toppen fortsetter og vi fikk noen overraskelser.

Dortmund-Wolfsburg 2-0

Frem til pause bølget kampen. Gjestene hang bra med i hele kampen. Det så ut til å bli 0-0 helt til man hadde passert 90 min. Da våknet hjemmelaget. To ganger Alcacer sørget for hjemmeseier og ny spenning i toppen.

Freiburg-Bayern 1-1

Hjemmelaget fikk en knallstart. Etter 3 min 1-0 ved Holer. Et rystet Bayern presset på og etter 22 min fikk de 1-1 signert Lewandowski.

Resten av kampen var dominert av to lag som gjerne ville ha med seg tre poeng. Godt spill og muligheter i fleng. Poengdeling skal lagene være fornøyd med. Bayern ligger etter i toppen nå.

Dusseldorf-Gladbach 3-1

Hjemmelaget gikk ut i høyt tempo. 1-0 etter 6 min ved Hennings. Og etter 12 min la Stoger på til 2-0. Og Hennings igjen etter 16 min, 3-0.  Kampen virket kjørt etter dette, men bortelaget skapte muligheter. Kampen bølget og etter 83 min kom trøstemålet signert Zakaria.

Nurnberg-Augsburg 3-0

Vertene dominerte 1. omgang. Og gikk ut i et voldsomt tempo. 1-0 etter 52 min ved Ishak. Og kampen ble avgjort like før slutt, 88 min 2-0 ved Pereira. Og 3-0 ved Lowen på overtid.

Werder-Mainz 3-1

Hjemmelaget gikk godt ut og fikk 1-0 etter 3 min ved Rashica. Mainz hang bra med men de fikk 2-0 i sekken etter 36 min ved Kruse. Mainz åpnet bra etter pause 2-1 etter 52 min ved Quaison. Men etter 63 min var kampen kjørt. 3-1 ved igjen Kruse.