92

Det ble spilt to kamper i den 12. runden søndag.

Freiburg- Werder Bremen 1-1

Gladbach-Hannover 4-1

Poengdeling i Freiburg. Første omgang bød på spenning og drøssevis av muligheter for begge lag. en underholdene omgang som hadde det meste inkludert straffe. Vertene fikk muligheten fra krittmerket etter 42 min og tok ledelsen signert Waldschmidt. Lagene gikk i garderoben med en fortjent ledelse til vertene ved pause. 2 omgang vartet opp med et bølgende spill med muligheter for begge lag. Vi har erfart denne høsten at kampen ikke er ferdig før dommern blåser og det dro gjestene fordel av denne gangen. De sikret poengdeling 3 min på overtid ved Augustinsson. En meget underholdene kamp hvor uavgjort var helt greit.

I Gladbach tok man i mot et Hannover i poeng nød. Vertene må ha poeng for å henge med i toppen. Gjestene åpnet ballet med scoring signert Wood etter bare minuttet. Så tok vertene grep og fikk inn 1-1 etter 7 min signert Hazard. Frem til like før hvilen bølget kampen. Gjestene var nær scoring men vertene fikk 2-1 rett før pause signert Lang. En underholdene første omgang. Gjestene startet 2. omgang bra men vertene tok over og etter 58 min fikk de inn 3-1 signert Stindl. Norske Iver Fossum ble byttet ut etter 65 min for gjestene. Hannover gav ikke opp men etter 77 min ble matchen punktert av Zakaria som fastsatte sluttresultatet til 4-1 og sørget for at poengene ble igjen i Gladbach.

[pro_ad_display_adzone id=»44947″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]