Østfold 4.Div: Råde imponerte ingen mot tabelljumboen

1147

Råde imponerte ingen mot tabelljumboen

Serielederen Råde tok turen til Jeløya for å møte Tronvik i den første kampen etter sommerpausen.

Råde med spillere som Simen Brenne (Moss,Fredrikstad,Lillestrøm,Odds Ballklubb,Strømsgodset,Sarpsborg 08), Jon-Andre Fredriksen (Moss, Sarpsborg 08, Hartlepool) og Vidar Martinsen (Moss, Fredrikstad) skulle ha få problemer i lokaloppgjøret mot tabelljumbo Tronvik.

Men det som skulle se ut som en lett kamp på papiret for Råde ble alt annet enn det. Tronvik tar like gjerne ledelsen ved tomålsscorer Marius Christensen etter 21 minutter, Råde utligner til 1-1 på et selvmål etter 31 minutter, før Christensen nok en gang sender Tronvik opp i ledelsen 2-1 etter 54 minutter.

Nå har Tronvik virkelig kommandoen og fire minutter senere så er storebror Christensen ved fornavn Christer frempå og øker ledelsen til 3-1 for hjemmelaget. Nå ser det virkelig stygt ut for Råde.

Toppscorer i avdelingen Stian Eriksrud våkner fra sommerpausen og reduserer til 2-3 etter 77 minutter. Derfra og inn så handler det stort sett om Råde.

Innbytter Christian Olsen får en eventyrlig mulighet til å punktere kampen alene med Råde-keeper Thomas Aaslund, men ballen går til siden.

Tronvik beholder ledelsen til det er spilt 89 minutter. En klønete felling innenfor 16-meteren gjør at dommer Frode Iversen ikke har noe annet valg enn å blåse straffe til gjestene, den setter Stian Eriksrud sikkert i mål og kan feire sitt mål nummer 20 i år. 6 mål foran Mysen sin spiller Markus Nordheim Cham.

Det hadde ikke vært noe å si på at det ble uavgjort i dette lokaloppgjøret, men gjestene fra Råde vil det annerledes. På overtid så klareres det fra Tronvik-forsvaret, ballen går ut mot sidelinjen på Råde sin venstreside, der står Marius Magnusson som på et touch smeller til ballen som får en fin bue over Tronvik-keeper Øyvind Fridtjofsen. 3-4!!! Fra ca 25 meter scorer Magnusson med et spektakulært mål. Råde har altså marginene på sin side og fornyet kontrakt i 4.Divisjon virker svært sannsynlig.