Overraskende vending: Horst Heldt blir i Hannover

176
Horst Heldt blir ikke nå sportsjef i Wolfsburg. Bilde: 9EkieraM1, Wikimedia.

Flere tyske medier hadde de siste dagene berettet at Horst Heldt skulle bli ny sportsjef i Wolfsburg. Heldts nåværende klubb Hannover 96 har nå kunngjort at Heldt blir i klubben. Som grunn heter det at klubbene ikke ble enige i forhandlingene.

– Etter intensive, interne samtaler, og samtaler mellom Martin Kind [president i Hannover] og Wolfsburgs ansvarlige har avgjørelsen falt: Horst Heldt blir i Hannover 96. Det vil ikke finne sted en overgang. Dette kom fram til i samtaler mellom klubbene, der klubbene ikke ble enige, meddeler Hannover 96 i en pressemelding.

Ifølge den tyske sportsavisen kicker tilbød Wolfsburg rundt fem millioner Euro i overgangssum, mens Kind krevde det mangedoble.

Skjebnen til Olaf Rebbe, Wolfsburgs nåværende sportsdirektør, ser ut til å være avgjort. Uavhengig av Horst Heldt skal klubben ha bestemt seg for å gi 39-åringen sparken. Dette beretter Sportbuzzer og Bild.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -