Powell: Vi jobber med å signere en stopper

272

Det har vært stille på overgangsmarkedet for Levanger Fotballklubb så langt, men nå skal klubben være nære ved å signere Sebastian Starkenberg.

Starkenberg som kommer fra Ull/Kisa, og er en spiller LFK-trener Magnus Powell har hatt på arket siden forrige sesong. Ryktene skal ha til at han har trent med klubben ei ukes tid.  Nå håper Powell å komme til enighet med den 26-årige svensken.

– Svensken skal ha vært veldig god på trening, og vi jobber med å få signert ham. Vi skal se på ulike løsninger i løpet av de kommende dagene,sier Magnus Powell.

Imponerte i Ull/Kisa

Svensken som i fjor var en del av Ull/Kisa, som i fjor rykket opp fra 2. divisjon, slo Egersund på målstreken, nettopp var ledet av dagens Levanger FK trener Magnus Powell.  Jeg var veldig imponert over det jeg så i fjor, og har hatt han på blokken siden. Han har en bra størrelse, bra med fart, er veldig god med ball, er pasningssterk og god i posisjoneringen, sier Powell om midtstopperen.

- Annonse -

To spillere inn

LFK hentet inn Jo Sondre Aas og Vegard Voll tidligere i vinter. Trolig skal ytterligere to spillere inn portene på Moan før sesongen starter. I tillegg til en forsvarsspiller, er det ingen hemmelighet at klubben jakter en ny kantspiller. Den sørkoreanske duoen som prøvde seg i starten av januar ble sendt hjem uten kontrakt, mens Daniel Krogstad valgte å fortsette i Strindheim.

Nå har dem hentet inn kamerunske Armand Ella Ken og nigerianske Ahmed Abdulla Taofik på prøvespill. Begge skal etter rapportene ha gjort det veldig bra både på trening og i treningskamper,  men Powell ønsker ikke å stresse gjennom en overgang. Vi har som prioritet å hente inn de riktige typene og at de er gode nok til å gå rett inn på laget.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -