Ramos latterliggjør hjernerystelsen til Karius

578
Sergio Ramos mener at han ikke har noe skyld i skadene til Salah og Karius under Champions League-finalen. Bilde: Ruben Ortega , Wikimedia.

Real Madrids kaptein Sergio Ramos har ytret seg om Champions League-finalen, og mener diskusjonene rundt ham er overdrevne. 32-åringen latterliggjør diagnosen Liverpools keeper Loris Karius har fått.

Karius hadde avgjort finalen med to store tabber under Reals 3-1-seier. Den første tabben kom rett etter at Ramos slo keeperen med albuen i hodet. Nå har legene diagnostisert en hjernerystelse hos Karius etter Ramos’ slag, og mener den kan ha forårsaket tabbene.

– Keeperen sier at han fikk hjernerystelse etter at han støt sammen med meg. Nå mangler det bare at Firmino sier at han ble forkjølet fordi en av mine svettedråper havnet på ham, latterliggjør Ramos diagnosen til Karius ifølge den spanske avisen AS.

Den spanske landslagsspilleren har også ytret seg om situasjonen der Mohammed Salah ble skadet og måtte byttes ut etter en duell mellom Salah og Ramos.

- Annonse -

– Saken med Salah ble blåst opp. Det er derfor jeg ikke ville snakke om det. Men jeg kan se situasjonen foran meg. Han tar tak i min arm først, og jeg faller til den andre siden. Han ble skadet på den andre armen, men det blir sagt at jeg tok et judogrep på ham, sier Ramos.

Ifølge Ramos har han vært i kontakt med Salah, og mener egypteren kunne ha spilt videre hvis han hadde fått en sprøyte i pausen. Dessuten tar spanjolen et oppgjør med sin image.

– Alt er så mye verre når Ramos gjør noe. Jeg vet ikke om folk betrakter meg på en annen måte, fordi jeg har spilt i Madrid såpass lenge og vunnet såpass mye, mener midtstopperen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -