Ranheim henter Glimt-spiller

297
Svein Maalen (t.v.) er ferdig som Ranheim.-trener. Foto: Ranheim fotball

Ranheim henter Bodø/Glimt-spiller på lån ut sesongen. Det er Elias Hoff Melkersen det er snakk om.

Landslagsspissen fra G18- og G17-landslaget kommer på lån fra Bodø/Glimt ut sesongen.

-Vi har fulgt ham en periode, spesielt etter at han var utlånt til Hødd. Vi har også visst om han lenge siden han er stjørdaling. Han har vært god på trening hos oss, sier Ivar Sandvik administrerende sportslig leder til Fotballnerd.no.

Spissen gikk til Glimt i 2018, og har vist seg frem med flere scoringer på aldersbestemte lag og Bodø/Glimt 2 i 4.divisjon. Etter at 4. divisjon ikke kunne spille kamper i 2020 pga. Covid-19, fikk Elias muligheten til videre utvikling hos Hødd. Han fikk sju kamper og scoret fire mål.

- Annonse -

– Elias er ung og spennende spisstype som står i utvikling. Vi tror Elias er på et fint sted når han nå kommer til Ranheim, og som ung trønder er det naturlig for oss å hent han hit på lån nå. Han kommer fra et svært godt utviklingsmiljø i Bodø, der han har trent med A-laget den siste tiden, og ikke minst et bra tid på utlån i Hødd, sier Ranheim-trener Svein Maalen til klubbens nettsider om låneavtalen.

Les også: Bratseth: VAR gjør fotballen mer rettferdig

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -