Real Madrid-presidenten: Isco forlenger med Real Madrid

243

Real Madrid-presidenten Florentino Pérez har offentliggjort, at Isco har forlenget sin kontrakt med klubben.

Lørdag melder Real Madrid’s mektige presidenten at Francisco Román Alarcón Suárez (Isco), har signert en ny kontrakt som binder ham til klubben i mange år fremover. 25-åringen som er blitt en av nøkkelspillerne under ledelse av Zinedine Zidane. klubben har hele tiden vært klar på at de ønsket å gi ham en ny og forbedret kontrakt.

Isco’s opprinnelige kontrakt gikk ut etter denne sesongen er ferdig. Men nå tyder mye på at han blir værende på Santiago Bernabéu, og at «Los Blancos» vil ha nytte av den spanske midtbanegeneral i mange år fremover.

«Vi solgte få spillere i sommer, bare de som ønsket å forlate,» sa Pérez om klubbens overgangs aktivitet denne sommeren.

– Isco kom til klubben da han var ung og hadde hele livet foran seg. Han er fortsatt bare 25 år gammel, men han har kommet dit vi forventet at han ville komme, sier Florentino Pérez til den spanske radiostasjonen Cadena SER ifølge AS.

- Annonse -

– Vi har 11 spanske spillere – ni av dem er på klubbens ungdomslag- i en tropp på 24 spillere. Isco har forlenget sin kontrakt. Vi kommer med en kunngjøring i løpet av de neste dagene.

Den spanske midtbanegeneral har virkelig truffet med formen og dermed gjort seg uunnværlig for Real Madrid. I fjor sommer, var Zinedine Zidane klar til å selge Isco hvis det rette budet kom inn på kontorene til Real Madrid. Det skjedde ikke, og Zidane er nok utvilsomt glad for at det ikke skjedde slik spilleren opptrer kamp etter kamp.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -