Renato Steffen til Wolfsburg

222
Renato Steffen har forlatt Basel, og signert for Wolfsburg. Bilde: Дмитрий Голубович, Wikimedia.

Bundesligaklubben VfL Wolfsburg har hentet den andre spilleren i vinterens overgangsvindu. Fra den sveitsiske klubben FC Basel kommer kantspiller Renato Steffen. Den 26 år gamle sveitseren koster rundt 17 millioner kroner i overgangssum, og får en kontrakt fram til juni 2021.

I Basel har Steffen, som kom fra Young Boys Bern i januar 2016, vært en viktig del av laget. Denne sesongen har han spilt 17 kamper (tre mål) i den sveitsiske Super League, samt alle seks kamper i Champions League. I tillegg har Steffen spilt 5 landskamper for Sveits. Kantspilleren kan brukes som både høyre og venstre ving.

– Jeg er veldig glad for å kunne spille i Wolfsburg. Wolfsburg har et fantastisk rykte i Sveits, særlig på grunn av at Diego Benaglio, Ricardo Rodriguez og Timm Klose hadde sine gjennombrudd i klubben. Mitt mål er å kunne hjelpe laget så fort som mulig, sier Steffen til klubbens hjemmeside.

Steffens innkjøp gir mening, ettersom Wolfsburg både forrige og denne sesongen har slitt med for dårlige kantspillere. Med Steffen og Josip Brekalo (kommer tilbake etter lån fra Stuttgart) håper klubben nå at problemet på kantene er løst.

- Annonse -

– Jeg er glad for at vi lyktes å signere Renato. Han har samlet mye erfaring i Sveits, og han vil nå bevise sine ferdigheter i Bundesliga. Jeg har i det siste alltid framhevet at vi kun kjøper en ny spiller hvis vi klarer å finne noen som gjør laget bedre. Renato Steffen er akkurat en slik spiller, sier sportsdirektøren Olaf Rebbe, som allerede forrige sommer ønsket å signere Steffen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -