Sandefjord imponerte igjen mot spansk motstand- slo San Cristobal

243

Sandefjord vant sin andre treningskamp på like mange dager på treningsleir i Barcelona.

Sandefjord spilte sin nest siste treningskamp sist fredag kveld både i Barcelona- og før serien starter. Kampen ble spilt  mot spanske, San Cristobal. Dette var også en kamp hvor de som ikke spilte dagen før fikk spille denne kampen.

Sandefjord kom først bakpå, men Pontus Engblom gjør det han har gjort gjennom hele vinteren og utlignet med det til 1-1. Det var også svenskens åttende mål i oppkjøringen.

Etter dette rant målene inn for Sandefjord før pause. Først scoret den tidligere Brann-backen, Vidar Jönsson, to raske mål før Pontus Engblom og scoret med det til 4-1 og sitt andre mål for kvelden.

I andre omgang gjorde Sandefjord det mer spennende enn det var nødvendig. For i andre omgang gjorde klubben et par bytter og da scoret spanjolene to raske mål og gjorde med det kampen mer spennende enn det det burde til tross for en solid motstander.

Men det ble også de siste målene for denne kvelden og vestfoldingene vant med det 4-3 over spanjolene.

Det gjenstår nå kun en treningskamp på denne treningsleiren i Barcelona og ikke minst før serien starter om en og en halv ukes tid. Den er etter planen mot FC Barcelonas B-lag om få dager i generalprøven.