Rossbach signerer ny kontrakt

217
Rossbach Foto: It's an ODD world (Facebook)

Sondre Rossbach (23) har forlenget avtalen med Odd, og er nå Odd-spiller frem til sommeren 2021.

Til tross for sin unge alder har Sondre Rossbach etablert seg som én av de beste keeperne i Eliteserien. 23-åringen har allerede 149 obligatoriske kamper for Odds A-lag, ifølge statistikk.odd.no.

Porsgrunnsgutten har også 28 kamper for U-21-landslaget, men A-landslagsdebuten har latt vente på seg.

– Odds Ballklubb er veldig glad for at Sondre har forlenget avtalen. Klubben har satset på Sondre i mange år – og vi er glade for at Sondre vil satse på oss videre, sier Einar Håndlykken til odd.no.

Det er ingen hemmelighet at Sondre Rossbach vil til utlandet. Odd har også uttrykt at Rossbach får gå ved det rette budet.

– Samtidig vet vi at Sondre har en ambisjon om å komme seg til utlandet. Vi håper Sondre leverer en god sesong for Odd, og at han gjennom dette kan få muligheten til å ta videre steg i karrieren. Odd er en klubb som er positive til at våre talenter får prøve seg på enda høyere nivå – og vi kommer ikke til å stille oss i veien dersom den riktige muligheten skulle dukke opp, sier daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, til odd.no.

 Jeg er glad for å ha signert ny kontrakt med klubben som har gitt meg stor tillit de siste årene. Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny sesong i sort og hvitt, og bidra til at Odd igjen kan hevde seg i toppen av norsk fotball, sier Sondre Rossbach til odd.no.

Kommentarer

kommentarer