Rossbach signerer ny kontrakt

311
Rossbach Foto: It's an ODD world (Facebook)

Sondre Rossbach (23) har forlenget avtalen med Odd, og er nå Odd-spiller frem til sommeren 2021.

Til tross for sin unge alder har Sondre Rossbach etablert seg som én av de beste keeperne i Eliteserien. 23-åringen har allerede 149 obligatoriske kamper for Odds A-lag, ifølge statistikk.odd.no.

Porsgrunnsgutten har også 28 kamper for U-21-landslaget, men A-landslagsdebuten har latt vente på seg.

– Odds Ballklubb er veldig glad for at Sondre har forlenget avtalen. Klubben har satset på Sondre i mange år – og vi er glade for at Sondre vil satse på oss videre, sier Einar Håndlykken til odd.no.

- Annonse -

Det er ingen hemmelighet at Sondre Rossbach vil til utlandet. Odd har også uttrykt at Rossbach får gå ved det rette budet.

– Samtidig vet vi at Sondre har en ambisjon om å komme seg til utlandet. Vi håper Sondre leverer en god sesong for Odd, og at han gjennom dette kan få muligheten til å ta videre steg i karrieren. Odd er en klubb som er positive til at våre talenter får prøve seg på enda høyere nivå – og vi kommer ikke til å stille oss i veien dersom den riktige muligheten skulle dukke opp, sier daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, til odd.no.

 Jeg er glad for å ha signert ny kontrakt med klubben som har gitt meg stor tillit de siste årene. Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny sesong i sort og hvitt, og bidra til at Odd igjen kan hevde seg i toppen av norsk fotball, sier Sondre Rossbach til odd.no.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -