Sandefjord med sterkt comeback mot spanske Real Linense, men det holdt likevel ikke

684
Mjøndalen Fotball overbeviste med 6-1 over Sandefjord Fotball i dagens treningskamp. Foto: miffotball.no

Sandefjord spilte sin siste treningskamp på Marbella før hjemreisen. En absolutt godkjent kamp av Sandefjord spillemessig hvor de trolig har ballen mest. Linense er et solid lag på nivå tre i Spania.

I formiddag spilte Sandefjord spilte sin siste kamp på Marbella før de reisen hjem til Norge før de skal på ny treningsleir i Spania. Dette var en kamp mellom to ballspillende hvor Sandefjord kanskje hadde ballen aller mest.

Men det var Linense fra nivå tre i Spania, nærmenre bestemt Segunda Division B, som skulle ta ledelsen. Det kommer et innlegg fra venstrekanten som går bak Reppesgård Hansen som nok må ta den på sin kappe og dermed 1-0 til spanjolene. Spanjolene var heller ikke ferdig med å score før pause heller. Det kom et langt oppspill i bakrommet som keeper Walter Viitala bommer grovt på og dermed kan Linense altfor enkelt gå opp til 2-0 før pause.

I andre omgang er kampbildet mer eller mindre det samme. Begge lag ønsker å spille ball hvor Sandefjord har ballen mest. Sandefjord får det dog ikke helt til å sitte offensivt før de gjør masse bytter rundt et kvarter ut i omgangen. Da blir det mye mer fart i angrepet og kommer til flere farligheter innenfor boksen. Sandefjord reduserte først til 2-1 ved den islandske nyervelsen fra Brann, Vidar Jönsson, med dagens soleklare fineste mål. Han drar seg innover og curler den i motsatt hjørne for keeper. Bare centimeter unna krysset.

Ti minutter før slutt blir samme mann lagt ned i feltet og tildeles med det også et straffepsark. Den satt Håvard Storbæk enkelt i mål til 2-2. Bare sekunder senere kan den tidligere Odd-spilleren, Stefan Mladenovic gi Sandefjord ledelsen i det han kommer nærmest alene med keeper fra skrå vinkel. Han prøver å runde av keeper, men den ballen blir avverget av en Linense-spiller.

Dessverre for Sandefjords del ble det flere baklengs og en ny personlig feil avgjørende. Denne gangen var det en ny keepertabbe og denne gangen var det innbytter Jesper Granlund. Han klarer på en eller annen måte å rote bort ballen og da kan Linense-spilleren sette inn vinnermålet til 3-2

Det ble også sluttresultatet. Dette var i hvert fall et langt steg i riktig retning i forhold til Viking-kamp nå sist hvis en ser borti fra de tre personlige feilene som førte til målene.