Kvik Halden med to klassesigneringer

683
Foto: Kvik Halden klubblogo

Kvik Halden presenterte i dag en tidligere i dag to nye spillere, begge med fortid i FFK. Youssef Chaib (22) og Filip Westgaard (24) ble kvik sine to nyeste signeringer.

Begge fikk tilbud fra FFK om å bli med videre men begge takket nei på grunn av av manglende satsing på dem. Youssef Chaib var høyaktuell for en retur til gamleklubben Moss mens Westgaard håpet på OBOS spill, sånn ble det altså ikke. Daglig leder/sportssjef Haris Juklo og A-lagstrener Kent Bergersen var meget fornøyd med signeringene og sa følgende til Halden Arbeiderblad:

  • På vårt nivå er dette to klassespillere. Begge har solid erfaring, og i dag er vi både stolte og glade over at Filip og Youssef velger spill i Kvik Halden.

Youssef Chaib spilte totale 38 kamper og scoret 17 mål for Moss i 2017. Deretter valgt han FFK i 2018 der han kun fikk 23 innhopp. Han scoret blant annet mot Kvik i cupen da FFK vant 4-0 og en perle mot Odd som av mange ble beskrevet som årets mål.

Filip Westgaard står med 114 OBOS kamper og 26 PostNord kamper for FFK og har blitt brukt i mange posisjoner. I 2018 sesongen ble det klart at han skulle bli satset på som back noe Westgaard kledde bra, han noterte seg for 3 mål og 7 målgivende.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -