Sarpsborg 08 vant 3-0 over Vålerenga – Nå venter en ny cupfinalefest for Østfold-laget!

205

Vålerenga tok imot Sarpsborg 08 til semifinale-oppgjør på Vålerenga kultur- og idrettspark, der 8302 tilskuere hadde møtt opp. De fikk sett at det var gjestene som klarte å score tre mål og vant fortjent!

Lagene møttes nylig samme sted i seriesammenheng, og da vant Sarpsborg 08 2-1.

Vålerengas lag: Kwarasey, Jaager, Nation, Lundström, Juklerød, Stengel, Grindheim (K), Fridjonsson, Berntsen, Johansen, Näsberg. Benyttede reserver: Azemi, Ejuke

Gule kort: Stengel, Johansen

Sarpsborg 08: Kristiansen, Jørgensen, Rosted, Thomassen, Askar, Halvorsen, Nielsen, Heintz, Zachariassen, Diatta, Mortensen. Benyttede reserver: Poulsen

Gule kort: Diatta

Krepin Diatta var første målscorer for kvelden da han fant nettmaskene etter 25 min, og flere mål kom ikke de første 45 min.

Etter hvilen scoret Ole Jørgen Halvorsen da kampuret hadde passert 59 min.

I kampens siste minutt, får gjestene tildelt et straffespark, og Ole Jørgen Halvorsen gjorde ingen feil og scoret sitt andre mål i kampen. Sarpsborg 08 vinner igjen mot Enga, og skal spille cupfinale i år slik laget gjorde det i 2015, da det ble tap for Rosenborg.

Spillmessig var det noenlunde jevnt, men som alle vet er at det er målene som teller, det å finne nettmaskene og få uttelling på målsjansene, noe Sarpsborg 08 klarte, men ikke Enga.

Så får vi snart vite hvilket lag som Østfold-laget skal møtes søndag 3.desember på Ullevaal Stadion – blir det Molde eller Lillestrøm?