Sarpsborg-flopp solgt tilbake til OBOS-klubb

599

Sarpsborg Arbeiderblad meldte torsdag morgen at Sarpsborg 08-spiller Liridon Kalludra er solgt tilbake til Kristiansund, klubben han forlot før denne sesongen. Senere bekreftet også eliteserieklubben dette på sine hjemmesider.

Svensken skrev under for Sarpsborg 08 allerede i september 2014, men ble først spilleklar for Østfold-klubben ved nyttår. Kalludra ble lenge sett på som arvtageren til 35-årige Bojan Zajic i «10-er rollen» og ble spådd en lysende fremtid for de blåhvite. 2015-sesongen har imidlertid ikke gått helt etter planen og 23-åringen har slitt med spilletid i Tippeligaen. Nå skal han altså være klar for gamleklubben Kristiansund, som kjemper for en kvalifiseringsplass i OBOS-ligaen.

Kalludra fikk med seg totalt 14 kamper for Sarpsborg 08 i eliteserien, åtte av dem var som innbytter, samt fire kamper i cupen. Han scoret ett mål i serien og ett mål i cupen.

 

- Annonse -

 

Foto: sarpsborg08.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -