Sarpsborg forlenger med Gaute Vetti

206
Foto: Sarpsborg 08 klubblogo

Gaute Vetti har forlenget sin kontrakt med Sarpsborg 08. 21-åringens avtale med Eliteserie-klubben varer nå ut 2022.

– Jeg er veldig fornøyd. Dette er et prosjekt jeg har tro på og det virker som om Sarpsborg 08 har tro på meg. Det virker som en fin match og jeg tror jeg kan utvikle meg fint videre her, sier midtbanespilleren til klubbens hjemmeside.

Bergenseren kom fra Nest-Sotra til Sarpsborg i 2018. På grunn av en skade, gikk Vetti glipp av en god del av 2019-sesongen, og fikk kun 14 kamper i Eliteserien. Til sammen har han 21 kamper på øverste nivå.

Les også: Dortmund er svekket før derbyet

- Annonse -

– Potensialet i Gaute Vetti er udiskutabelt. En spilleklok og veldig spennende midtbanespiller vi håper å få mye glede av. Når han har vært skadefri, har Gaute stort sett spilt for oss. Det sier ikke rent lite. Klarer vi å holde ham skadefri og få ut det fulle potensialet, er Gaute en spiller vi vet vil være god for oss. Nå har vi sikret oss forlenget kontrakt med en talentfull og ambisiøs spiller. Det er vi glade for, siteres Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -