Siniša Mihajlović: «Jeg har leukemi»

423

Det hadde vært noe i veien med Bologna sin trener i det siste. Man fryktet at det var alvorlig for Mihajlović ikke var med laget på treningsleiren i fjellet og en presskonferanse var planlagt for å forklare situasjonen.
Bekreftelsen var nådeløs og direkt: «Jeg har leukemi – sa han opprørt – For noen dager siden hadde jeg feber men det var vanskelig å tro at det bare var dette. Jeg tok noen tester og dette var utfallet. Det var tungt å høre. Jeg har blitt hjemme å tenke og gråte. Hele livet passerte revy foran øynene mine».

To tårene triller ned kinnet men Mihajlović presiserer: «Disse er ikke tårene av frykt. Jeg respekterer sykdommen men jeg vil jo overvinne den med hodet høyt. Jeg begynner behandling neste tirsdag og kan ikke vente til det. Jo snarere vi starter, jo raskere vi er ferdige. Den er i en akutt fase men det kan vel beseires. Og det vil jeg».

Krigeren flykter ikke

Før presskonferansen snakket Mihajlović med laget og støtteapparatet. Alle var selvsagt sjokkerte og sympatetiske.
Treneren skal nå spille en viktigere kamp men han gir seg ikke og skal også stå ved roret gjennom de kommende tøffe tider. «Folk må ikke syne synd på meg – understreket han – Jeg takker Bologna og alle som har tatt kontakt med meg i de siste dagene. Alt har vært veldig følelsesbetont».
Klubben står vel også ved hans side. «Siniša er vår leder og han skal styre oss til kontrakten er utløpt – bekreftet fotballdirektør Walter Sabatini – Han fortsetter her og han kommer til å vinne denne kampen. Familie Saputo [som eier Bologna] har allerede ringt ham og de har garantert for hans fremtid i klubben».

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -