Skrev ny kontrakt: "Jeg er lykkelig over å være en del av framtiden"

108

I Borussia Dortmund er det for tiden store spekulasjoner om framtiden til nøkkelspillerne Mats Hummels og Ilkay Gündogan, mens to andre stjerner som Marco Reus og Pierre-Emerick Aubameyang stadig linkes bort, selv om de har lange kontrakter med klubben.

En som skråsikkert blir i Dortmund i noen år til en venstrebacken Marcel Schmelzer. I går signerte han ny kontrakt med klubben fram til sommeren 2021.

28-åringen har hatt en meget god sesong og spilt 23 ligakamper. Han er en av spillerne som har vært lengst i klubben, da han debuterte i Bundesliga for klubben i august 2008.

«Dette er et lag fullt av karakterer og den er totalt unik. Jeg er veldig glad for å være en del av framtiden her. Min familie og jeg har følt oss hjemme her i mange år. Dortmund er mitt sportslige hjem og vil alltid være det,» sier Schmelzer, som kommer fra Magdeburg.

- Annonse -

Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc sier følgende: «Marcel er en spiller vi har utviklet gjennom akademiet vårt. Han er Borussia gjennom tykt og tynt og han identifiserer seg med klubben. Han har tatt et stort steg denne sesongen og vi verdsetter han veldig høyt.»

Schmelzer har 195 ligakamper for Dortmund og står med to ligagull (2011 og 2012), en cuptriumf (2012) og en finale i Champions League (2013).

Venstrebacken har også landskamper for Tyskland, men virker ikke å være blant Joachim Löws favoritter.

 

(Foto: Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -