Sogndal – Brann

592

Dommar: Siver Øksnes Amland
Assistentdommar: steffen Renè Arnesen Mandelid
Assistentdommar: Simen Solbakken Skjerven.

Startsellvar Songdal:
Jørgen Johnsen,Mansour Guye,Daniel Fritz Eid,Axel Jørgensen Kryger,Adrian Nicolai Anhanger Solberg,Andreas Hoven,Mathias Blårud,Anders Johannessen Nord,Johan Johannessen Bakke,Kristoffer Nessø,Kristoffer Hoven.
Benk:
Geir Stenehjem,iver Skorve,Endre Kupen,peter Godly Michael,Tobias Bjørneby,vegard Halset,Filip Pleym Mardal,Erik Hovden Flataker,Henrik Tysse Sperrevik

Startsellvar Brann:
Håkon Oppdal,Vegard Forren,Ole Martin Kolskogen,Mathias Rasmussen,Petter Strand,kasper Skånes,Robert Taylor,David Møller Wolfe,Aune Heggebø,Ruben Kristiansen,Daniel Pedersen.
Benk:
Markus Olsen Pettersen,Ole Didrik blomberg,Thomas Grøgaard,Filip Delaveris,Jon-helge Tveita,Niklas Jensen Wassberg.

Musikken dura ut i frå anlegget på Fosshaugane Campus,sola skin og det er heilt blå himmel, Så alt ligg til rette for ein god fotballkamp. Det er ei stund sida sist laga har fått spelt kampar så er nok to svoltne lag som går ut på bana. Publikum er på veg innpå stadion, er lov å sleppe inn 600 til dagens kamp.
Laga er komt i gang med oppvarmingen.

- Annonse -

Førsteomgang:
Brann som  ta avspark. Kampen er ikkje gammal før bortelaget kan gå opp til 1-0 ved Petter strand som fyra av, skuddet går på feil side av stolpen og til utspark frå sisteskansen til heimelaget.
Så smeller det andre vegen Kristoffer Nessø og Daniel Eid kombinerar fint, Kristoffer Hoven blir tredt igjennom og kjem aleine med Opdal han får sett ballen forbi 1-0.
Kasper Skaanes legger inn i boksen og Aune Heggebø stiger til værs å heada inn utligningen 1-1.
Daniel Eid slår inn ein markkrypar i boksen og Kristoffer Nessø er heilt fri på bakerste som breisider ballen i mål 2-1.
eit langt kast frå Eid som Mathias Blårud stussa ballen i mål 3-1.
Daniel Eid smeller til frå 20m og skuddet går  rett opp inn i krysset 4-1.

I andreomgang så var det ikkje så veldig mykje som skjedde, begge laga gjorde litt bytter for å testa litt fleire spelarar. Kampen endar 4-1 til heimelaget.

Kampanalyser:

Sogndal spelar Kristoffer Nessø:
Vi begynner kampen veldig bra, spiller litt enkelt første 10-15min før vi begynner å spille som vi vil. Har god intensitet i spillet og er god og trygg med ball hele første omgang og begynnelsen av andre. Når vi gjør en del bytter blir det en litt annen rytme og Brann får ha ballen en del uten å skape sjangser. Alt i alt en god kamp, men enda viktigere at vi fikk god matchtrening

Sogndal spelar Daniel Eid:
Solid kamp av gutta idag. Vi gjere akkurat det vi skal, mura godt igjen bak, samtidig som vi utnytta sjansane vore godt og drep kampen i 1.omg. Vi vise at vi har lagt ned ein god jobb i forsesongen, men vi har forsatt masse å ta tak i og bygge vidare på.

Sogndal spelar Filip Pleym Mardal:
Får et tidlig mål og spiller på oss selvtillit, selv om vi får et imot henter vi oss bra igjen og skårer to kjappe etter veldig god fotball. Kort sagt veldig god første omgang og kontrollerer den andre omgangen sitter igjen med gode referanser.

Brann spelar Ole Martin Lekven Kolskogen:
Kjedelig å levere en så svak kamp som kollektiv når vi endelig får spille kamper igjen. Gleder oss til å vise et annet nivå mot Bodøglimt neste helg

Brann spelar David Møller Wolfe:
Kjip kamp for våres del. Hjem å øve før vi slår tilbake neste helg.

Sogndal sine treningskampar:
Aalesund – Sogndal 21.04 kl 14.00
Molde – Sogndal 28.04 kl 13.00
Sogndal – Raufoss 2.05 kl 14.00
Sogndal – Hamkam 8.5 kl 14.00

Brann sine treningskampar:
Bodø/Glimt – Brann 25.4 kl 14.00
Brann – Sandnes Ulf 28.4 kl 17.00
Åsane – Brann 2.5 kl 16.00

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -