Åsane overrasket Viking

304
Åsane spilte uavgjort mot Viking. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Viking – Åsane 1-1. Åsane overrasket Viking og spilte uavgjort i den første treningskampen.

To feilpasninger – to mål
Viking hadde den første halvsjansen i kampen etter åtte minutter. Kevin Kabran hadde en god pasning men skuddet fra Samuel Fridjonsson gikk rett på keeper.

Etter 13 minutter scoret Åsanes Håkon Lorentzen kampens første mål. Han snappet opp en horribel feilpasning fra Vikings Samuel Fridjonsson. Alene med keeper gjorde Lorentzen ingen feil.

Etter 22 minutters spill fikk Viking servert en scoring. Fridjonsson fikk en ball nærmest servert men fikk ikke kontroll, ballen gikk via Tommy Høiland som skled ballen videre til nevnte Fridjonsson. Islendingen satte ballen kaldt og rolig i nettet.

Utover i første omgang var det noen halvsjanser til begge lag men ingen gedigne sjanser,

Viking dominerte etter pause
I starten av andre omgang satte Harald Nilsen Tangen ballen i mål for Viking, men ble korrekt avvinket for offside.

Kevin Kabran fikk en ny sjanse for Viking etter 54 minutters spill. Skuddet gikk rett på keeper.

Utover i omgangen var det Viking som dominerte og hadde full kontroll på kampen uten å komme til de store sjansene.