Molde forlenger med keepertalent

363

Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Molde-keeperen Oliver Petersen har forlenget kontrakten. 19-åringen har signert en avtale med varighet ut 2024.

– Det er veldig stort for en liten gutt fra Siggerud å kunne signere for en så stor klubb som Molde. Jeg føler meg veldig heldig og det er nok det beste stedet jeg kunne vært per dags dato. Jeg har allerede vært her i nesten 3 år, så jeg har nesten blitt moldenser nå, sier Petersen til klubbens hjemmeside.

Keeperen kom til klubben fra Follo i 2018. Han har spilt 19 kamper for Moldes andrelag i 3. divisjon. I tillegg har han én offisiell kamp for førstelaget: Han ble byttet inn fire minutter før slutt da Molde slo Sunndal 4-0 i cupen i 2019. I tillegg har Petersen noen aldersbestemte landskamper for G17- og G18-landslaget.

- Annonse -

Les også: Ingebrigtsen til Fotballnerd: Helt nødvendig fornyelsesprosess

Moldes keepertrener Per Magne Misund er fornøyd med Petersens utvikling i tida han har tilbrakt i klubben.

– Han har vært her i snart tre år nå, så han har hatt en fantastisk god utvikling. Gutten begynner å bli voksen, det liker vi å se, og i så ung alder også! Vi har store framtidshåp om Oliver. Han sklir rett inn i keeper-gruppa, så han får vokse videre og pushe de to andre. Det gjør han med glans, mener han.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -