Solskjær "Det er fortsatt ikke avgjort, men han skal trene med oss fra mandag"

208

Solskjær «Det er fortsatt ikke avgjort, men han skal trene med oss fra mandag»

Dulee Johnson synes å være tapt for Moss, nå melder Romsdals Budstikke at Liberieren er på plass i Molde for å gjennomføre fysiske tester.

– Det er fortsatt ikke avgjort, men han skal trene med oss fra mandag og er meget aktuell. Jeg hadde ikke invitert ham tilbake hvis vi ikke så for oss at han kan bli Molde-spiller, sier Ole Gunnar Solskjær til nevnte avis.

Solskjær føler seg trygg på at Johnson holder nivået.

– Sist han var her hevdet Dulee seg godt på trening selv om han ikke var på samme fysiske nivå som resten av laget. Nå får vi se ham på lik linje med resten av guttene, og han får muligheten til å overbevise oss om at han fortjener kontrakt, avslutter Solskjær.

- Annonse -

Dulee Johnson signerte overraskende for Moss i høst, han var da veldig glad for at Moss ga han den muligheten.

Til Moss Avis sa han følgende om overgangen:

– Jeg er veldig takknemlig for sjansen jeg har fått her og gleder meg til å treffe mange nye mennesker.

Han fortalte også åpenbart om sine tidligere alkoholproblemer:

– Alkoholen ble et stort problem for meg og jeg skjønte at jeg ikke kunne fortsette slik. Avvenningen tok mellom to og tre år, og jeg har lært min lekse. Ingen er perfekte, men folk skal se at man kan endre seg. Jeg er et godt menneske og en god spiller

Han står bokført med 25 landskamper for Liberia og har i tillegg internasjonal erfaring fra sin tid i AIK hvor han tidvis herjet i Champions League.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -