Med Burnley på hjemmebane lå alt til rette for at Solskjær skulle slå sin egen rekord på 8 strake seire etter overtakelse som manager i United. Slik skulle det ikke gå.

Stangende United
Manchester United kunne fått en drømmestart på kampen da Lukaku spilte gjennom Rashford på eksepsjonelt vis, men unggutten brant sjansen alene med keeper. Rashford har hatt en ny vår under Solskjær, og scorer i bøtter og spann. Men første omgangen hans må sies å være svak. Han rotet og fumlet med ballen i situasjoner en skulle kunne forvente at han kunne utrette noe. Det samme kan sies for samtlige United-spillere. Selv om de var nærmest i 1. omgang, og hadde flere ok muligheter, lugget det til tider fryktelig for de røde djevlene.

2. omgang inneholdt hele 4 mål og kampen på derfor kunne kalles definisjonen på “a game of two halves”. Burnley scoret to mål og United så ut til å være helt kjørt. De skapte mange halvsjanser, men sleit med å skaffe de helt store.

Men United skulle komme tilbake på ekte United-vis. Lingard fikk straffe helt på slutten og Pogba satt den i krysset. Tiden så ut til å renne ut da Sanchez steg til vers og headet ballen mot mål. Burnley-keeper Tom Heaton reddet i første omgang, men Victor Lindelöf fikk en relativt enkel jobb med å sette returen fra nesten død vinkel. Utligningsmålet var et faktum.

Paul Pogba scoret igjen, denne gangen med en nydelig straffe.

Kampen ebbet derfor ut i 2-2, noe som må kunne sies å være fortjent.

Kommentarer

kommentarer