Spansk avis: Arsenal og Sevilla enig om N’zonzi

365

Arsenal skal ha kommet til enighet med den spanske La Liga-klubben Sevilla, om den tidligere Premier League-midtbanespilleren Steven N’Zonzi. Den skriver den spanske avisen El Gol.

Steven N’Zonzi skal være ute i kulden hos Sevilla, som etter sigende ikke skal ha brukt midtbanespilleren de fem siste kampene. Franskmannen sa i et intervju at han ikke ser noen fremtid i den spanske klubben, og ifølge spansk media El Gol , ser det ut til at fremtiden hans er klarert.

Skal ha kommet til enighet om en overgang

Avisen rapportere nemlig at Arsenal skal ha kommet til enighet med Sevilla, om en overgang for franskmannen. Hvor han ettersigende vil bli klar for Arsenal når overgangsvinduet åpner i Januar. Prisen på N’Zonzi skal ligge £ 32,7 millioner. pluss ytterligere £ 2,6 millioner. I bonuser kan det totale beløpet derfor være £ 35,3 millioner, noe som ligger litt under franskmannens utkjøpsklausul, som angivelig er på £ 36,1  millioner.

- Annonse -

Spilt for Blackburn og Stoke tidligere

N’Zonzi har tidligere spilt i Premier League for Blackburn og Stoke, men i 2015 valgte han å forlate England for å finne lykken i Sevilla. Tidligere har Liverpool også vært interessert i franskmannen, men nå ser det ut til at Arsenal har vunnet kampen om N’Zonzi.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -