Spurs kan ‘stjele’ Dybala fra United

431
Paulo Dybala
Paulo Dybala nærmer seg Tottenham Hotspur for 70 millioner euro. Bilde: Leandro Ceruti -Wikimedia Commons

. Ifølge italienske kilder har Juventus godtatt Tottenhams bud på 70 millioner euro for Paulo Dybala.
Spilleren må nå vurdere overgangen men det er sannsynlig at han ønsker seg bort. Dybalas forrige sesong i sort og hvitt var frustrerende og rollen han kunne få i Sarriò-ball er fortsatt uvisst. Falsk nier eller hengende ving er begge tiltrekkende, men ikke helt aktuelle, scenarioer. Sjansen til å spille i verdens rikeste serie er altfor stor for å takke nei til…

Byttehandel mellom Juventus og Manchester United som involverte selveste Dybala og Romelu Lukaku har gått i stå men argentineren står fortsatt på farten. Han har følt seg unødvendig og til og med uønsket i Torino. Altså er Spurs-interesse en velkommen utvikling i saken.

Lynraske handlinger

Det haster for overgangsvinduet i Premier League stenger neste torsdag. Med 70 millioner kan Juventus hente enten Lukaku eller Icardi og endelig avslutte spiss-sagaen som har vart langt nok.

Tottenham skaffer seg en dyktig angrepspiller med utsøkt teknikk. ‘La Joya’, kallenavnet hans som betyr ‘juvelen’, kan spille bra gjennom hele fronten og er målfarlig i boksen og fra distanse.
Likevel er han litt fraværende og det spørs om han kan henge med EPLs hurtig og fysisk fotball. Iallfall for «bare» 70 millioner er Dybala temmelig god forretning for Tottenham.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -